Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Hotel opening: Yotel NY

POST BY Αμαλία Μέη


Ένα νέο hotel opening, δύο μόλις τετράγωνα από την φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.




Το Yotel New York αποτελεί το πρώτο opening της αλυσίδας εκτός αεροδρομίου και εκτός Ευρώπης διατηρώντας το concept των υπολοίπων Yotels www.yotel.com στην πιο city και funky εκδοχή του: ένα μείγμα πολυτέλειας, διασκέδασης και όλων των facilities ενός luxury hotel σε προσιτή τιμή και στην πιο compact εκδοχή.

Το Yotel New York διαθέτει τον μεγαλύτερο υπαίθριο χώρο στο κέντρο της πόλης, μπαρ, εστιατόριο, ένα στούντιο για meetings, εκδηλώσεις, πάρτι και μαθήματα γιόγκα και διαφόρων κατηγοριών «δωμάτια-καμπίνες» (premium, first, vip two cabin suites) για να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών. Όλες οι «καμπίνες» διαθέτουν αθόρυβο κλιματισμό, ντους και νιπτήρα, τηλεόραση, μουσική, δωρεάν Wifi internet και γραφείο εργασίας, ενώ το κρεβάτι κινείται για extra άνεση μέσα στον χώρο και είναι στρωμένο με πολυτελή σεντόνια.. Αναλόγως της κατηγορίας, αυξάνουν οι παροχές και το μέγεθος.

Στο Dohyo restaurant and bar, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις φημισμένες Λατινοασιατικές γεύσεις του σεφ Richard Sandoval αλλά και να οργανώσουν private dinner parties. Στο Club Lounge, οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν να σερβιριστούν δωρεάν καφέ ή τσάι και υπέροχα muffins. Αν θέλουν πιο πλήρες πρωινό, μπορούν να το πάρουν στο Green Lounge. Στο Club Lounge and Bar, μπορεί κανείς να φάει, να πιεί αλλά και να διασκεδάσει με τους ήχους διαφόρων DJs το Σαββατοκύριακο. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει 2 μπαρ, υπέροχη θέα και καμπάνες που μπορεί να κλείσει κανείς πριβέ και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας το μενού του σεφ Sandoval.

Στα plus το airport style check in και out και το T-Tech by Tumi luggage Lounge με το ρομποτάκι (δείτε το video) όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τις αποσκευές σας πριν το check in και μετά το check out, ώστε να απολαύσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο σας στην Νέα Υόρκη χωρίς περιττές ταλαιπωρίες.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ oikatines.blogspot.com


back home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...