Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

MARTINI: “Luck is an Attitude”

MARTINI: “Luck is an Attitude”:

Ποιός θα είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής καμπάνιας του Martini;

To Martini, σύμβολο του ιταλικού lifestyle εδώ και 150 χρόνια, λανσάρει την καινούργια του καμπάνια προωθώντας το φιλόδοξο μήνυμα "Luck is an Attitude” ( H τύχη είναι στάση ζωής). Εχοντας σαν στόχο να προσεγγίσει και το νεανικό κοινό, δημιούργησε μια πρωτότυπη και interactive καμπάνια, μέσω της οποίας αναζητά το νέο πρόσωπο του Martini, που θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια τηλεοπτική καμπάνια. Το “kisser casting” ξεκινά και αναζητούνται πρωταγωνιστές. Τι σημαίνει αυτό;


Πρόκειται για ένα talent search, το οποίο έχει σαν στόχο ν’αναδείξει ένα γοητευτικό καινούργιο πρόσωπο, το οποίο όντως, πρέπει να πιστεύει ότι η τύχη είναι στάση ζωής. Όπως και το Martini άλλωστε, το οποίο θεωρεί ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει την τύχη του με την κατάλληλη στάση και το σωστό “state of mind”. Η αναζήτηση ταλέντων θα γίνει σε 16 χώρες μέσω Facebook, με τον τελικό νικητή να αναλαμβάνει ρόλο διεθνή πρωταγωνιστή στη νέα διαφημιστική καμπάνια. Ο ρόλος του τυχερού -ο οποίος θα πρέπει φυσικά να πρεσβεύει τις αξίες και τη φιλοσοφία του διάσημου ποτού- θα είναι να φιλήσει 10 γυναίκες ενώ η αμοιβή του θα είναι 150,000 ευρώ. Με ποιόν τρόπο όμως θα γίνει η επιλογή του τελικού νικητή; Αρχικά, θα επιλεγούν 35 άτομα, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, αλλά και το πόσο δημοφιλές προφίλ διαθέτουν οι υποψήφιοι στο Facebook. Από αυτούς, στο τέλος θα μείνει μόνο ένας, ο οποίος θα είναι ο πρωταγωνιστής του Martini. Οι χώρες που συμμετέχουν εκπροσωπούνται από αναγνωρισμένους κριτές από τον καλλιτεχνικό ή τον αθλητικό χώρο. Το διεθνές supermodel, David Gandy, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής που θα επιλέξει τον νικητή, ενώ ρόλο κριτή στην Ελλάδα θ’αναλάβει η γνωστή φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη.

Πριν από λίγες ημέρες, με φόντο την Αιώνια Πόλη, και τα ισπανικά σκαλοπάτια της Ρώμης, η καμπάνια ‘Luck is an Attitude” έκανε πρεμιέρα αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες σχετικά με το “kisser casting”. Στην εντυπωσιακή έναρξη της εκδήλωσης 100 χορεύτριες ντυμένες με κόκκινα φορέματα, παρουσίασαν ένα μοναδικό show υπό τους ήχους των 2manydjs, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν το Super model David Gandy και η Ιταλίδα ηθοποιός Silvia Pedetti. Tο stylish πάρτι συνεχίστηκε στη μαγευτική Villa Chiostro della Facolta' degli Studi Romani με θέα όλη τη Ρώμη και τους 2manydjs να ξεσηκώνουν όλους τους προσκεκλημένους. Σημείο αναφοράς ήταν τα νέα playful cocktails Martini Royale και Martini Rocks, τα οποία ετοίμασαν 3 κορυφαίοι bartenders με την καθοδήγηση του Martini Ambassador Giuseppe Gallo.


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ oikatines.blogspot.com


back home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...