Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

H&M Design Award: Άλλη μία πρωτοπορία από το διάσημο label!

Από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου (http://www.ffffashionmixxxx.com/)

Μία μεγάλη ευκαιρία για νέους σχεδιαστές

H H&M πρωτοπορεί για πολλοστή φορά φέρνοντας ένα νέο θεσμό στη σκηνή της μόδας: το H&M Design Award. Ένα νέο βραβείο που στόχο έχει να προβάλει και να αναδείξει νέους Ευρωπαίους σχεδιαστές στα πρώτα τους βήματα.

Το καταξιωμένο high street label δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους απόφοιτους σχεδίου μόδας να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καριέρα τους. Οι διαγωνιζόμενοι προέρχονται από 14 κολλέγια και 6 χώρες (Γαλλία, Σουηδία, Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Δανία). Η συλλογή του νικητή θα παρουσιαστεί, την 1η Φεβρουαρίου, στην Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης, στα πλαίσια της διοργάνωσης Mercedes-Benz. Επιπλέον, ο νικητής θα λάβει έπαθλο ύψους 50.000€, ενώ επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής του θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα H&M παγκοσμίως, μέσα στο 2012!

Μπες στο designaward2012.hm.com, για να παρακολουθήσεις τις συμμετοχές και τις εξελίξεις, να ενημερωθείς για τους σχεδιαστές- συμμετέχοντες, αλλά και για να δεις όσο διαδραματίζονται στα παρασκήνια. Φυσικά, μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του show, μπορείς να ψηφίζεις την -κατά τη γνώμη σου- καλύτερη συμμετοχή! Ο τελικός θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το site, την 1η Φεβρουαρίου.

“Είμαι κατενθουσιασμένη για το H&M Design Award. Είναι το πρώτο βραβείο που προβάλει νέους σχεδιαστές, και η εμπειρία είναι, αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσα: να γνωρίζεις αυτούς τους νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές, να ακούς το όραμά τους και να το υλοποιείς βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτό το βραβείο ευχόμαστε να ενθαρρύνουμε τους νέους σχεδιαστές, ανά τον κόσμο, και να τους βοηθήσουμε να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους αλλά και στη δημιουργικότητά τους. Δεν βλέπω την ώρα να μοιραστώ την εμπειρία on-line με όλους.” Δήλωσε η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος των H&Μ.


back home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...