Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ντύσου όπως οι πιο hot άντρες του πλανήτη αυτή τη στιγμή







Tι να κρατήσεις και τι να πετάξεις από το στιλ των πιο περιζήτητων ανδρών στο Χόλιγουντ για να ξεχωρίσεις από το πλήθος.
Τι έχουν εκείνοι που δεν έχεις εσύ; Εκτός από τα προφανή (δόξα, χρήμα, σπίτια, αυτοκίνητα, γυναίκες - η λίστα αυτή μπορεί να συνεχίζεται επ’ αόριστον) έχουν και κάτι ακόμα: στιλ που τους ξεχωρίζει από το πλήθος. Δεν σε παροτρύνουμε να κάνεις copy – paste τις εμφανίσεις τους. Μπορείς όμως τα δανειστείς τα καλύτερα στοιχεία από τον καθένα και να τα ενσωματώσεις στο δικό σου ντύσιμο.

Οι γυναίκες θέλουν τον… Jon Hamm



Γιατί τον θέλουν: Στην πραγματικότητα δεν θέλουν τον Jon Hamm, αλλά τον Don Draper, τον μπρουτάλ διαφημιστή που υποδύεται ο 40χρονος ηθοποιός στη σειρά Mad Men. Αυτός ο άντρας, που μυρίζει τεστοστερόνη (και τσιγάρο) από χιλιόμετρα, είναι η επιτομή της αρρενωπότητας στο πιο sleek περιτύλιγμα.

Κράτα: Τα άψογα ραμμένα κοστούμια στις αποχρώσεις του γκρι, τις λεπτές σκουρόχρωμες γραβάτες, τα πεντακάθαρα κολλαριστά πουκάμισα, το attitude σιγουριάς και επιτυχίας.

Πέτα: Τα φλώρικα μαλλιά με τη χωρίστρα στο πλάι και τα αξεσουάρ – υπερβολή, όπως κλιπ γραβάτας και μικρό λευκό μαντίλι στην τσέπη του σακακιού. Αντί για καλογυαλισμένα brogues, συνδύασε το κουστούμι με σταράκια για πιο funky αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες θέλουν τον… James Franco

Γιατί τον θέλουν
: Ο “νέος James Dean” πέρασε από την αφάνεια στα Όσκαρ (για να τα παρουσιάσει αλλά και να διεκδικήσει το Α’ αντρικού ρόλου για το 127 ώρες) με χαρακτηριστική άνεση. Παίζει, σκηνοθετεί, γράφει σενάρια, έχει σπουδές στα πανεπιστήμια UCLA, NYU, Columbia, Yale και ένα από τα πιο σέξι χαμόγελα που έχουμε δει. Όσο για το στιλ του; Η Gucci τον διάλεξε για πρωτοπαλίκαρο σε μια από τις καμπάνιες της. Αυτή, ξέρει.

Κράτα: Την ευκολία με την οποία περνάει από το casual ντύσιμο στις million dollar εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, δηλαδή το να στέκεσαι ενδυματολογικά στο ύψος των περιστάσεων. Στις χαλαρές σου βόλτες πάντως ένα λευκό t-shirt με V, ένα σκισμένο τζιν και ένα δερμάτινο μπουφάν τύπου aviator αρκούν για να πετύχεις το badass στιλ του Franco.

Πέτα: Τα καρό πουκάμισα (πολυφορέθηκαν) και το (γύφτικο για τα ελληνικά δεδομένα) μουσάκι.

Οι γυναίκες θέλουν τον… Robert Pattinson

Γιατί τον θέλουν: Το φαν κλαμπ του ξεκινάει από την ηλικία των 6 και φτάνει μέχρι τα 66 – ή, τελοσπάντων, μέχρι να πιάσει πάτο η γυναικεία λίμπιντο.

Το 25χρονο αγόρι με τη λευκή επιδερμίδα και το killer βλέμμα έκανε τα κορίτσια να γουστάρουν τα βαμπίρ και θα έδιναν τη ζωή τους (κυριολεκτικά) για μια νύχτα μαζί του. όσον αφορά τα ρούχα του - on και off camera - η λέξη – κλειδί είναι «φοιτητής».

Κράτα: Τα φθαρμένα t-shirt, φορεμένα με ανοιχτό πουκάμισο από πάνω, τους, τα φούτερ με κουκούλα, το out-of-bed χτένισμα.

Πέτα: Τη βρώμα που μέχρι και οι συμπρωταγωνιστές του μαρτυρούν πως αναδίδει. Ο τύπος έχει τσακωθεί με το αφρόλουτρο. Εσένα ελπίζουμε πως είναι φίλος σου.

Οι γυναίκες θέλουν τον… Russell Brand

Γιατί τον θέλουν
: Το «κακό» παιδί που ανέδειξε η βρετανική τηλεόραση έχει μονίμως σηκωμένο το μεσαίο του δάχτυλο στον καθωσπρεπισμό. Με ύφος μεγατόνων, συμπεριφορά rock star και την καυτή Katy Perry μόνιμα στο κρεβάτι του, ίσως θα μπορούσες να αντιγράψεις 2-3 πράγματα από εκείνον.

Κράτα: Την “σας έχω γραμμένους” στιλιστική διάθεση (αν το επιτρέπει η ιδιότητά σου), τα skinny παντελόνια (αν το επιτρέπουν τα κιλά σου), τα παράξενα πουκάμισα που μοιάζουν διαλεγμένα από καλάθια στο Portobello, σκούφους, κασκόλ, πουλόβερ και ζακέτες.

Πέτα: Το μαλλί – φωλιά μικρού πουλιού, τα goth κοσμήματα, το eyeliner, τα ντεκολτέ που φτάνουν χαμηλότερα από αυτά της Katy Perry.

Οι γυναίκες θέλουν τον… Ryan Gosling

Γιατί τον θέλουν: Μιλάμε για ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή το Hollywood, τον ωραίο της ημέρας, το αγόρι – εμμονή. Από το μελοδραματικό Notebook και το μίζερο Blue Valentine μέχρι το cool Drive, ο 30χρονος Gosling σου αποσπά το δάκρυ με μεγαλύτερη ευκολία από νεογέννητο γατάκι που κουτσαίνει. Η γκαρνταρόμπα του σίγουρα δεν είναι βαρετή (στις Κάννες εμφανίστηκε με μπλε ελεκτρίκ κοστούμι), ποτέ όμως δεν γίνεται γραφικός ή γελοίος.

Κράτα: Τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως στάμπες στα t-shirt, χρωματιστές κάλτσες με formal παντελόνια, tuxedo τζάκετ με τζιν.

Πέτα: Τα πολύ εκκεντρικά κοστούμια, το γαρύφαλλο στο πέτο (ναι, το έχει κάνει και αυτό και πάνω του ήταν υπέροχο).


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ street2310.blogspot.com


back home


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...